Zijn Isabelle en Matthieu uit 'Blind Getrouwd' dan toch al dat stapje verder gegaan? "Gebeurd als de camera's weg waren" TV en Radio
TV en Radio

Zijn Isabelle en Matthieu uit 'Blind Getrouwd' dan toch al dat stapje verder gegaan? "Gebeurd als de camera's weg waren"

Zijn Isabelle en Matthieu uit 'Blind Getrouwd' dan toch al dat stapje verder gegaan? "Gebeurd als de camera's weg waren"

Na de aflevering van gisteren is er nogal wat te doen over Isabelle en Matthieu uit ‘Blind Getrouwd’, die maar niet uit de friend zone lijken te raken. Toch wil Isabelle daar een groot misverstand over uit de weg, want volgens haar valt er ook op intiem vlak niet te klagen.

De experten stellen zich regelmatig de vraag hoe de relaties in ‘Blind Getrouwd’ op intiem vlak evolueren. Bij Isabelle en Matthieu leken ze gisterenavond bot te vangen. De twee zijn eerder in een friend zone beland. “Maar die intimiteit is bij ons echt wel oké, hoor”, stelt Isabelle gerust in Dag Allemaal.

“Matthieu zegt dat hij me minder fysieke aandacht heeft gegeven na de huwelijksreis, maar 't is niet dat hij me genegeerd heeft”, vertelt de ‘Blind Getrouwd’-kandidate openhartig. “Als hij me wat minder vastpakt of knuffelt, is dat omdat hij moeite heeft om zoiets openlijk te doen, of met m'n vrienden erbij. Vergeet niet we elkaar nog maar twee weken kennen, hé”, wil Isabelle daarover kwijt.

"We zijn jonge mensen die elkaar moeten ontdekken"

Isabelle

Als ze onder hun tweetjes zijn, gaat het er naar eigen zeggen een pak gezelliger aan toe. “Dan gaat dat veel beter. 't Is niet dat we elkaar níet aanraken, hé”, klinkt het. “Wij zijn jonge mensen die elkaar op alle vlakken moeten ontdekken, maar zoiets gebeurt niet altijd in het openbaar of voor de camera’s”, onthult Isabelle.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws