ZIEN: Makers van 'Thuis' onthullen trucje om Ilias’ geamputeerde been zo goed in beeld te brengen TV en Radio
TV en Radio

ZIEN: Makers van 'Thuis' onthullen trucje om Ilias’ geamputeerde been zo goed in beeld te brengen

ZIEN: Makers van 'Thuis' onthullen trucje om Ilias’ geamputeerde been zo goed in beeld te brengen

De scenaristen van ‘Thuis’ hebben opnieuw een gloednieuw thema aangekaart. Zo moest Ilias, gespeeld door Bram Spooren, na zijn motorongeval in de reeks een spoedoperatie ondergaan waarbij een deel van zijn been werd geamputeerd. En zelfs dat werd heel duidelijk en geloofwaardig in beeld gebracht. Maar hoe slagen ze daar toch in?

Het ging de laatste tijd van kwaad naar erger met Ilias in ‘Thuis’. Sinds hij uit de gevangenis is, waar hij onschuldig vastzat voor de moord op Alexander Cosyns (Erik Goossens), belandde hij al snel op het slechte pad. Alcohol, geld weggooien, foute vrienden, noem maar op.

Maar een goede week geleden kwam de donderslag bij heldere hemel toen het ontspoorde personage betrokken raakte bij een ernstig motorongeval en zo zijn linkeronderbeen verloor. Dat geamputeerde been werd tot grote verrassing van de kijkers heel expliciet in beeld gebracht. Hieronder kan je het trucje van de makers zien om deze ingreep zo realistisch mogelijk over te brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws