Yanni Bourguignon (Cédric) binnenkort minder te zien in 'Familie': dit is er aan de hand TV en Radio
TV en Radio

Yanni Bourguignon (Cédric) binnenkort minder te zien in 'Familie': dit is er aan de hand

Yanni Bourguignon (Cédric) binnenkort minder te zien in 'Familie': dit is er aan de hand

Amper een jaar na de geboorte van hun dochtertje Lyo zijn Yanni Bourguignon en zijn verloofde Kelly opnieuw in blijde verwachting. Maar alles wijst erop dat het vaderschap binnenkort ook gevolgen zal hebben voor zijn rol als Cédric in ‘Familie’.

Afgelopen weekend kondigde Yanni Bourguignon groot nieuws aan. Zijn tweede kindje is op komst! “Toch veruit onze favoriete vakantiefoto”, schrijft de ‘Familie’-acteur nu op Instagram bij een mooie gezinsfoto waarop hun dochtertje Lyo een zwangerschapstest vasthoudt. “Let the madness begin”, lacht hij.

De geboorte van het baby’tje is uitgerekend voor maart 2024. Maar wat voor gevolgen heeft dat op Yanni’s rol in ‘Familie’? “Het ambetante is: ons kindje wordt geboren in maart, dat betekent dat ik eigenlijk heel april recht heb op vaderschapsverlof. Maar in april wordt net de seizoensfinale opgenomen”, legt de acteur uit in HLN Showbits.

Seizoensfinale

“Ondanks dat ik daar niets over mag zeggen, heb ik wel meteen aan de productie gezegd dat ik niet even veel zal kunnen komen draaien. Maar als ik erin zit, probeer ik dat wel geregeld te krijgen”, belooft Yanni. “Het is niet de bedoeling dat de kijker mij minder gaat zien. Ik zal gewoon meer draaien op de paar dagen dat ik wel op set zal zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws