Vlak voor de reünie: VTM kondigt plots zeer groot nieuws aan over 'De Verraders' TV en Radio
TV en Radio

Vlak voor de reünie: VTM kondigt plots zeer groot nieuws aan over 'De Verraders'

Vlak voor de reünie: VTM kondigt plots zeer groot nieuws aan over 'De Verraders'

Nu zondag kan je kijken naar de laatste aflevering van het tweede seizoen van 'De Verraders'. Dat wordt een reünieaflevering waarin alle deelnemers terugblikken op hun avontuur. Maar vlak voor die laatste aflevering is er al bijzonder nieuws uitgelekt over het programma.

Going out with a bang, dat is wat 'De Verraders' vorige week deed. Niet alleen met een zinderende finale waarin de emoties alle kanten opgingen, maar ook met maar liefst 940.000 kijkers die aan hun zetel genageld waren. Zij zagen hoe verraders Bart en Guy uiteindelijk de overwinning binnenhaalden.

Na het succesvolle tweede seizoen spreekt het dan ook voor zich: 'De Verraders' keert zeker terug met een nieuw, derde seizoen! Dat maakte VTM zopas bekend. Maar voor het doek definitief over het tweede seizoen valt, nodigt Staf Coppens de deelnemers nu zondag 26 november nog een laatste keer uit in een kasteel, voor de reünieaflevering van 'De Verraders'.

De laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘De verraders’ is op zondag 26 november om 19.55 uur te bekijken bij VTM en op VTM GO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws