Viktor Verhulst doet straffe onthulling over vader Gert Verhulst: "Dat is een geheim over mijn papa" TV en Radio
TV en Radio

Viktor Verhulst doet straffe onthulling over vader Gert Verhulst: "Dat is een geheim over mijn papa"

Viktor Verhulst doet straffe onthulling over vader Gert Verhulst: "Dat is een geheim over mijn papa"

Op donderdag was Viktor Verhulst te gast bij 'De Tafel van Gert' naar aanleiding van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes', dat vandaag van start gaat. Daarin onthulde Viktor ook een bijzonder geheim over zijn vader.

Gert Verhulst vond het zelf te gênant om zijn zoon te interviewen, dus mocht Dominique Van Malder de fakkel even overnemen. Gert zette en hoofdtelefoon op waarna Dominique enkele vragen kon stellen aan Viktor.

Zo vertelde Viktor onder meer over de goede band met zijn vader. "We hebben weinig nodig om met elkaar te lachen. Ik denk dat we geen geheimen voor elkaar hebben", aldus Viktor. Dominique was dan ook benieuwd naar die geheimen.

Emotioneel

"Viktor, heb jij een geheim over je papa?", vroeg hij. "Hij draagt tegenwoordig nieuwe hemdjes. Je moet daar maar eens een compliment over geven. Daar voelt hij zich jong en goed bij", vertelde Viktor. Maar hij deed nog een onthulling. "Hij wordt nogal emotioneel als hij wat gedronken heeft", aldus Viktor. Hij is ook dankbaar voor de kansen die hij kreeg via zijn vader. "Er zijn inderdaad deuren voor mij opengegaan. Het heeft natuurlijk een aantal kansen in het leven, en dat is aan mij om die te benutten", klonk het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws