Véronique De Kock stelde haar eisen voor deelname aan 'De Verraders': "Ik doe het op één voorwaarde" TV en Radio
TV en Radio

Véronique De Kock stelde haar eisen voor deelname aan 'De Verraders': "Ik doe het op één voorwaarde"

Véronique De Kock stelde haar eisen voor deelname aan 'De Verraders': "Ik doe het op één voorwaarde"

Bij VTM zijn ze duidelijk grote fan van Véronique De Kock. Na haar passage als Mummie in ‘The Masked Singer’ kunnen we de ex-Miss België momenteel bewonderen in ‘De Verraders’. Al scheelde het toch geen haar of ze had vriendelijk bedankt voor haar deelname.

‘De Verraders’ mag dan wel niet de comeback van Véronique De Kock op het kleine scherm zijn, voor het populaire VTM-programma maakte ze graag een uitzondering. “Maar ik heb toch even moeten nadenken voor ik toezegde”, gaf de voormalige miss, die het spel als bondgenoot speelt, eerder al toe in Dag Allemaal. “Het is een spel dat héél persoonlijk gespeeld wordt en ik was erop voorbereid dat sommigen er meteen zouden invliegen om pacten te sluiten en afspraken te maken”, legde ze uit.

Maar nadat VTM haar contacteerde, besloot Véronique eens rond te horen bij een aantal deelnemers uit het vorige seizoen. “Om te horen of dat wel iets voor mij was. En die zeiden: ‘U kennende. Doen!’”, herinnert de bondgenote zich nog in HLN Showbits. Toch had de ex-mis één specifieke vereiste voor ze uiteindelijk toehapte.

"Dat wilde ik absoluut niet"

“Ik belde terug. Ik wil het doen, maar enkel als ik géén verrader moet zijn”, vertelt Véronique nu. “Dat wilde ik absoluut niet. Dat is niet gewoon even liegen, dat is 24/7 in een rol blijven. Dat kan ik niet, want zo vallen ze door de mand”, bedenkt ze zich. Nochtans lijkt het alsof de voormalige miss het als de “pittige dame” die ze is wel zou aankunnen. “Oh, maar het wordt nog pittig”, belooft ze al. “Er gaan heel veel tranen vloeien en stemmen worden verheven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws