Véronique De Kock moet nog iets belangrijks kwijt na spannende finale van 'De Verraders' TV en Radio
TV en Radio

Véronique De Kock moet nog iets belangrijks kwijt na spannende finale van 'De Verraders'

Véronique De Kock moet nog iets belangrijks kwijt na spannende finale van 'De Verraders'

Op zondag 20 november vond de finale van 'De Verraders' plaats. Tot ieders verbazing konden niet één maar zelfs twee verraders het spel winnen. Zo slaagden Véronique De Kock en Franky De Smet-Van Damme er niet in om de verraders te ontmaskeren. Die eerste wil nu ook nog wat kwijt over haar deelname.

Wie vanavond op de finale van De Verraders afstemde geloofde zijn ogen niet. Wat vooraf een uitgemaakte zaak leek, draaide volledig anders uit. Niet verrader Guy T’Sjoen werd aan de finale Ronde Tafel verbannen, maar wel twee onschuldige bondgenoten. Door een slim tactisch spel schoten Bart en Guy plots al hun pijlen af op Sarah Puttemans en Elodie Gabias, waarbij ze gevolgd werden door bondgenoten Véronique De Kock en Franky De Smet-Van Damme.

De gemoederen liepen hoog op en de dames werden tot hun eigen ongeloof verbannen. Franky en Véronique dachten zo alle verraders geëlimineerd te hebben en besloten samen met Bart en Guy om het spel te beëindigen. Een opsteker voor de verraders. Bart en Guy haalden hun slag thuis en wonnen het spel. Groot was de verbazing van Véronique en Franky toen bleek dat ze al die tijd belazerd werden door twee verraders.

Waanzin

Véronique moet op Instagram nu ook nog wat kwijt over haar avontuur. "I’m out. Wat een waanzinnig avontuur! Zonder twijfel een van de meest beklijvende, pakkende, intense, gekmakende en absurdste programma’s waaraan ik ooit heb deelgenomen. Sorry, maar ik kan onmogelijk op al jullie super lieve berichten antwoorden. Much appreciated! De mailbox is ontploft", sluit ze haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws