Verdwijnen er binnenkort twee personages uit 'Thuis'? "Zij vertrekken uit de reeks" TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnen er binnenkort twee personages uit 'Thuis'? "Zij vertrekken uit de reeks"

Verdwijnen er binnenkort twee personages uit 'Thuis'? "Zij vertrekken uit de reeks"

Moeten we weldra afscheid nemen van twee bekende personages uit 'Thuis'? Volgens de fans alvast wel. Zo denken sommige kijkers dat zowel Thilly (Lauren Müller) als Maité (Sara Gracia Santacreu) zullen verdwijnen uit de populaire soap.

Aan het einde van de aflevering van maandag zagen we Thilly tegen Maité zeggen hoe een kind je leven op z'n kop kan zetten, in de positieve zin. Ze had het natuurlijk over Zihame, de dochter van Harry, die onlangs naar Zwitserland verhuisd is. Door Thilly's bedenkelijke blik vrezen nu ook veel kijkers dat ze opnieuw zal vertrekken uit de soap.

"Ik hoop dat Tilly niet terug op reis zal trekken", "Zou me niet verwonderen mocht Thilly verdwijnen uit 'Thuis'" en "Hopelijk niet, maar vrees het ook", "Ik zie ze zo graag spelen, dat zou echt een domme zet zijn van de makers!", klinkt het onder meer op sociale media.

Samen met Maité

Sommigen gaan nog een stapje verder en denken dat niet alleen Thilly, maar ook Maité weldra zal verdwijnen uit de reeks. "Ik denk dat Tilly samen met Maité zal vertrekken", schrijft iemand. "Oh nee, dat zou zo jammer zijn", aldus een andere kijker. Benieuwd of de fans gelijk zullen krijgen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws