Verbannen Bert Haelvoet haalt fel uit naar 'De Verraders': "Dat is fout geweest van het programma" TV en Radio
TV en Radio

Verbannen Bert Haelvoet haalt fel uit naar 'De Verraders': "Dat is fout geweest van het programma"

Verbannen Bert Haelvoet haalt fel uit naar 'De Verraders': "Dat is fout geweest van het programma"

Gisteren laaiden de gemoederen opnieuw hoog op in ‘De Verraders’, vooral bij Bert Haelvoet die ten onrechte, als bondgenoot dus, werd verbannen aan de ronde tafel. De acteur uit nu dan ook scherpe kritiek op het populaire VTM-programma.

“Het was ook onmogelijk om mezelf te verdedigen”, steekt Bert Haelvoet van wal in HLN Showbits. “Het was de hele groep tegen mij. Er was niemand die het voor mij opnam. Er kwamen dan ook nog eens leugens of verdraaide waarheden bij. Dat ik Walter (De Donder, red.) verdedigd zou hebben bijvoorbeeld, dat was niet het geval.”

“Ik was heel kwaad”, vervolgt hij. “Ook op mezelf, omdat ik het niet meer kon omdraaien of mezelf niet kon verdedigen. Ik ben op dat moment niet mondig of tactisch genoeg. Daarom wilde ik ook geen verrader zijn”, denkt Bert erover. Maar tegelijk was de acteur ook boos op het spel zelf. “Dat je zo laat in het seizoen, over de helft zelfs, nog kan overlopen naar het verradersteam, dat is een fout van het spel zelf”, vindt hij.

Van nul beginnen

“Tegen dan heb je al vertrouwensbanden gesmeed, maar plots moet je als bondgenoot helemaal opnieuw beginnen. Mijn motivatie had daardoor al een flinke deuk gekregen”, geeft hij toe. “Mijn echte punt van kritiek is: als je kan blijven overlopen, wat heeft dat dan voor nut? Wat voor spel is dat hier dan eigenlijk?”, vraagt Bert zich af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws