"Veel drama, spanning én feelgood": dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

"Veel drama, spanning én feelgood": dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'

"Veel drama, spanning én feelgood": dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'

Vorige week konden we in 'Familie' zien hoe Mathias en Vanessa in het huwelijksbootje stapten en hoe de bom ontplofte tussen Raven en Lars. Maar wat staat er deze week allemaal te gebeuren? Dat vertelt Yanni Bourguignon bij HLN.be.

"Deze week is er drama, spanning en feelgood in 'Familie'", aldus Yanni bij HLN.be. "Yoko voelt dat Veronique Cédric bij haar wil weghalen", vertelt de acteur. "Misschien moet ik gewoon mijn gedacht zeggen tegen die valse bitch", klinkt het onder meer bij Yoko.

"En het wordt stil op Allerheiligen", aldus Yanni. Finn, het dochtertje van Rudi, heeft het namelijk bijzonder moeilijk en mist haar mamsie. Jef en Rudi proberen er alles aan te doen om haar op een mooie manier te herinneren.

"Niet de beste keuze"

"Tot slot heeft Lars Raven buitengegooid. Hij is dan maar bij Chloé ingetrokken. Dat blijkt niet de beste keuze", vertelt Yanni. Zeker niet wanneer Chloe met een ‘cadeautje’ arriveert. Dat belooft!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws