Twee breuken, twee nieuwe liefdes én een onenightstand op komst in 'Thuis'? "Zij worden een koppel!" TV en Radio
TV en Radio

Twee breuken, twee nieuwe liefdes én een onenightstand op komst in 'Thuis'? "Zij worden een koppel!"

Twee breuken, twee nieuwe liefdes én een onenightstand op komst in 'Thuis'? "Zij worden een koppel!"

Er gebeurt dezer dagen heel wat op liefdesvlak in 'Thuis'. En ook de kijkers zijn helemaal in de ban van de nieuwe romances in hun populaire soap.

Vorige week dachten veel kijkers nog dat Eddy en Nancy én Ilias en Viv een koppel zouden worden. Maar helaas lijkt zowel Eddy als Ilias zijn kans verkeken te hebben. Nancy heeft spijt van haar dronken nacht met Eddy en Ilias lijkt het helemaal verkorven te hebben bij Viv nadat hij haar tegen haar zin kuste.

"Die twee relaties mogen al geschrapt worden", klinkt het bij een kijker op sociale media. Maar de fans voorspellen wel twee nieuwe romances. "Ik denk dat Tamara en Lowie een koppel gaan vormen", lezen we meermaals op een 'Thuis'-fangroep.

Onenightstand

Daarnaast is er volgens hen nog een koppeltje in de maak. "Dieter en Thilly worden een koppel", klinkt het bij verschillende kijkers. En ook Waldek en Karin zullen volgens de fans een kort avontuurtje beleven. "Ik zie wel een onenightstand gebeuren tussen die twee, of wie weet even iets meer", aldus een kijker. Benieuwd of hun voorspellingen zullen uitkomen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws