Trekt VTM nu al de stekker uit 'Milo'? Hoofdrolspeelster Camille Dhont komt met wel heel opmerkelijk nieuws TV en Radio
TV en Radio

Trekt VTM nu al de stekker uit 'Milo'? Hoofdrolspeelster Camille Dhont komt met wel heel opmerkelijk nieuws

Trekt VTM nu al de stekker uit 'Milo'? Hoofdrolspeelster Camille Dhont komt met wel heel opmerkelijk nieuws

Gisteren konden we zien hoe de langverwachte telenovelle ‘Milo’, met Camille Dhont in de hoofdrol, van start ging op VTM. Eindelijk krijgen we het resultaat van maandenlang hard werk te zien. Maar zal het ook bij één seizoen blijven? Daarover heeft de 22-jarige actrice en zangeres nu al verrassend nieuws.

Tot grote vreugde van Camille zelf kunnen we - na de extra lange startaflevering van gisteren - eindelijk elke weekdag om 18u20 genieten van ‘Milo’, de gloednieuwe telenovelle op VTM. “Eindelijk kunnen jullie zien waar we al 6 maand mee bezig zijn”, glundert ze van trots op X, vroeger Twitter.

Waarna de hoofdrolspeelster meteen leuk nieuws mag delen. “En waar we nog een jaar mee bezig zullen zijn”, onthult Camille. Het lijkt er dus op dat ‘Milo’ zeker al een vervolg krijgt en de voorbereidingen voor het tweede seizoen al gestart zijn. “Bloed, zweet en tranen, maar al zo genoten van elke seconde. Hopelijk hebben jullie evenveel plezier met kijken als ik met het spelen van Milo”, sluit de zangeres haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws