Toby Alderweireld steelt alle harten in 'De Slimste Mens': "Wauw, wat een lieve man!" TV en Radio
TV en Radio

Toby Alderweireld steelt alle harten in 'De Slimste Mens': "Wauw, wat een lieve man!"

Toby Alderweireld steelt alle harten in 'De Slimste Mens': "Wauw, wat een lieve man!"

Vanavond is Toby Alderweireld opnieuw te zien in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Gisteren viel al op hoe bescheiden hij was, maar vanavond steelt hij werkelijk alle harten.

In een preview van vanavond gaat Erik Van Looy nog eens dieper in op de onzekerheid van zijn grote held Toby Alderweireld. De presentator had daarover ook een gesprek met Toby's vrouw Shani. Zij onthulde ook dat zij de eerste stap moest zetten in hun relatie.

“Als ik de aanzet tot de eerste kus niet had gegeven, dan was het er waarschijnlijk nog niet van gekomen”, citeerde Erik Van Looy haar. “Waarschijnlijk niet”, lacht de Antwerpkapitein. “Voor mij is dat moeilijk, die eerste stap”, legt hij uit. “We spreken over 11 jaar geleden. Ik had dat vertrouwen niet. Ik dacht: zou ze dat willen of niet.” Maar Toby Alderweireld speelde toen wel al bij Ajax en was toen dus al een zeer grote naam in de voetbalwereld. “Maar ik zie mezelf niet zo. Zeker als je voor iemand iets voelt, word je heel klein”, aldus de voormalige Rode Duivel.

Zo cute

Die woorden doen iedereen smelten. “Wat een bescheiden, lieve man”, “Ik vind hem zo cute. Ook altijd zo verlegen als ze hem een compliment geven”, “Zo mooi!”, “Ik smelt” en “Wauw, nog een man die echt gevoelens heeft”, klinkt het onder meer in de reacties onder het Instagramfilmpje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws