'Thuis'-makers gaan volledig de mist in: "Daarin hebben ze gefaald!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-makers gaan volledig de mist in: "Daarin hebben ze gefaald!"

'Thuis'-makers gaan volledig de mist in: "Daarin hebben ze gefaald!"

Lowie (Mathias Vergels) is sinds kort papa geworden in 'Thuis'. Zo mocht hij een dochtertje verwelkomen, Polly. Maar op de scènes met zijn dochtertje komt nu bijzonder veel commentaar.

Zo vinden de kijkers het niet kunnen dat er al zolang een pop gebruikt wordt voor Polly. "Ik vind het wel wat belachelijk met die pop. Het valt veel te veel op", schrijft een kijker. "Ja het is nogal nep. Beetje gefaald van 'Thuis'", aldus een andere fan.

En daar zijn de andere kijkers het duidelijk mee eens. Zo krijgen we volgens hen veel te veel hetzelfde beeld van Lowie en zijn dochtertje te zien. "Te veel hetzelfde beeld van Lowie en de babypop. Leg die baby gewoon in haar bedje. Dan moet hij daar niet zo belachelijk mee rondstappen" en "We hebben het wel gehad met Lowie en zijn pop", luidt het onder meer.

Gestikt

Maar er is nog meer kritiek op Lowie als papa. "Wat lachwekkend hoe hij die baby vasthoudt en bijna verstikt en dan heeft ze nog een mutsje op" en "Gelukkig dat Polly overduidelijk een plastieken pop is want zoals Lowie haar vasthoudt zou ze al 500 keer gestikt zijn en 30 keer haar nek gebroken hebben ...", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws