'Thuis'-kijkers zijn het kotsbeu: "Het is om gek van te worden, VRT doe hier iets aan!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers zijn het kotsbeu: "Het is om gek van te worden, VRT doe hier iets aan!"

'Thuis'-kijkers zijn het kotsbeu: "Het is om gek van te worden, VRT doe hier iets aan!"

Elke dag zitten een miljoen kijkers voor de buis voor hun favoriete soap 'Thuis'. Maar helaas krijgt de VRT nu ook heel wat kritiek te slikken over de populaire reeks.

Wie elke dag live naar 'Thuis' kijkt, is het misschien al opgevallen. De VRT-soap wordt niet elke dag op exact hetzelfde uur uitgezonden. Dat tot grote frustratie van enkele kijkers. Zij uiten nu hun ongenoegen op sociale media.

"Beste VRT, kunnen jullie misschien wat accurater zijn met 'Thuis' uit te zenden? De ene dag start het om 20.05 uur, de andere dag om 20.10 uur en soms zelfs om 20.20 uur", schrijft een kijker op Facebook.

Vervelend

Ook andere kijkers lijken zich te storen aan het wisselende uitzenduur. "Ja dat is waar. 'Thuis' begint niet altijd op hetzelfde uur. Soms wel vervelend", "Tegenwoordig kunnen ze niet veel op tijd uitzenden. Het is bijna altijd te laat" en "Inderdaad, om gek van te worden", klinkt het onder meer.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws