'Thuis'-kijkers nemen geen blad voor de mond en uiten massaal kritiek: "Ik vind het absoluut niet kunnen" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers nemen geen blad voor de mond en uiten massaal kritiek: "Ik vind het absoluut niet kunnen"

'Thuis'-kijkers nemen geen blad voor de mond en uiten massaal kritiek: "Ik vind het absoluut niet kunnen"

Tot groot verdriet van de trouwe ‘Thuis’-kijkers moesten ze vrijdagavond afscheid nemen van Angèle. Actrice Lut Hannes, die net geen 25 jaar in de huid van het populaire personage kroop, besloot de soap zelf te verlaten. Maar de manier waarop vonden de fans duidelijk niet kunnen.

Lut Hannes besloot ‘Thuis’ na al die jaren achter zich te laten. Niet alleen kwam de 69-jarige actrice steeds minder aan bod, “maar zoals je weet, was ik een jaar uit de running door kanker (in 2019 keerde ze terug in de soap, red.). Dan begin je na te denken... Er zijn zoveel zinvolle dingen in het leven waarvoor ik amper tijd had. Ik ben bijna 70: wou ik nog jaren intensief acteren of een andere invulling geven aan mijn leven?”, vraagt ze zich af in Het Nieuwsblad.

De ‘Thuis’-actrice besloot daarom samen met haar man van hun pensioen te genieten en samen te reizen. “Zo spijtig dat ze eruit gaat”, “Zo’n geweldige actrice”, “Genoten van al die jaren acteerwerk, het ga je goed” en “We zullen haar missen”, schreven de fans meteen op sociale media. De makers van ‘Thuis’ daarentegen mochten direct heel wat commentaar slikken.

Scherpe kritiek

“Na 25 jaar Angèle te hebben gespeeld, mocht Lut toch wel een mooier afscheid krijgen, vind ik”, schrijft een verontwaardigde fan op Facebook. “Afscheid? Dat kan je geen afscheid noemen”, “Ze is amper 2 minuten in beeld geweest”, “Gewoon het café buiten gewandeld en dat is het of wat?” en “Ik vind het absoluut niet kunnen”, lezen we in de reacties. “Heel teleurstellend, als kijker hadden we toch op meer gehoopt”, moeten de kijkers besluiten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws