'Thuis'-kijkers helemaal in paniek: "Populair personage gaat soap verlaten" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers helemaal in paniek: "Populair personage gaat soap verlaten"

'Thuis'-kijkers helemaal in paniek: "Populair personage gaat soap verlaten"

In 'Thuis' konden de kijkers de afgelopen dagen zien hoe Angèle (Lut Hannes) een punt zette achter haar relatie met Eddy (Daan Hugaert). Nu vrezen de fans ook dat Angèle uit de reeks zal verdwijnen.

Na haar bezoek aan een koffieplantage in Brazilië heeft Angèle een moeilijke knoop doorgehakt. Zo heeft ze beseft dat zij en Eddy te verschillend zijn om samen verder door het leven te gaan. Vlak voor Eddy een huwelijksaanzoek wilde doen, zette ze een punt achter hun relatie.

Angèle wil graag nog meer van de wereld zien. Daarom schakelde ze ook de hulp van Dirk (Ron Cornet) in. "Ik heb gesolliciteerd!", hoorden we haar in de aflevering van dinsdag zeggen tegen Dirk. Veel fans denken daardoor dat Angèle op een cruiseschip gaat werken.

Exit Angèle?

"Ja, als zangeres!", klink het onder meer op Facebook. Maar heel wat kijkers vrezen ook dat een van de populairste personages nu ook zal verdwijnen uit de reeks. "Dus Angèle gaat 'Thuis' verlaten?”, klinkt het verontwaardigd. "Ja, ik denk dat ze eruit gaat" en "Ik hoop dat ze niet vertrekt!", luidt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws