'Thuis'-fans zijn overtuigd van maar liefst twee nieuwe romances: "Zij worden een koppel!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-fans zijn overtuigd van maar liefst twee nieuwe romances: "Zij worden een koppel!"

'Thuis'-fans zijn overtuigd van maar liefst twee nieuwe romances: "Zij worden een koppel!"

Het zijn opnieuw bijzonder spannende tijden in 'Thuis'. Ook op liefdesvlak beweegt er heel wat. Zo denken de kijkers dat er twee nieuwe koppels in de maak zijn.

Eddy en Angèle, Dieter en Nancy ... Het regent momenteel relatiebreuken in 'Thuis'. Tegelijkertijd lijken er zich nieuwe romances te ontwikkelen. Denk maar aan Viv en Ilias en Silke en brandweerman Cédric.

Maar volgens de kijkers hangt er nog meer liefde in de lucht. Zo zijn sommige fans ervan overtuigd dat er iets moois aan het bloeien is tussen Waldek en Karin. "Ik denk dat Waldek en Karen langzaamaan naar elkaar aan het toegroeien zijn", schrijft een kijker op sociale media. "Dat denk ik al langer!" en "Ja, de eerste kus zit eraan te komen", klinkt het ook nog.

Nog een koppel in de maak?

Daarnaast denken de fans dat er nog twee personages elkaar opnieuw gaan vinden, namelijk Nancy en Eddy. Nancy kreeg zopas te horen dat Dieter haar bedrogen heeft met Maité en Eddy zag zijn Angèle voorgoed vertrekken naar andere oorden. "Ik denk dat Nancy en Eddy opnieuw een koppel worden!" en "Ja, misschien komen Eddy en Nancy terug samen!", luidt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws