'Thuis'-fans hebben er helemaal genoeg van: "Ik haak af!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-fans hebben er helemaal genoeg van: "Ik haak af!"

'Thuis'-fans hebben er helemaal genoeg van: "Ik haak af!"

Het was deze week razend spannend in 'Thuis'. Zo leek het op sommige momenten alsof we naar een seizoensfinale aan het kijken waren. Heel wat kijkers zijn dan ook enorm onder de indruk van hun favoriete soap. Maar er komt ook commentaar op de makers.

Zo vinden sommige kijkers dat 'Thuis' té spannend is geworden. "Voor mij persoonlijk is er in 'Thuis' momenteel te veel misdaad en kommer en kwel. En dat is er al genoeg in de wereld. De leuke, humoristische, vrolijke, huiselijke toon is weg en dat is jammer. Een soap moet ook feelgood zijn, geen thriller", aldus een kijker op sociale media.

Dat weerklinkt ook bij andere fans. "Inderdaad. Vroeger hadden we slechteriken die geniepig te werk gingen en soms waren dat mensen van wie we het in het begin helemaal niet van verwachtten zoals Julia en Jacques. Tegenwoordig bestaat de spanning uit wapens, drugs, moord ... en daarvoor zijn er andere programma's", schrijft een fan.

Fans haken af

"Inderdaad. Ik hou ook meer van prettige onderwerpen. Een blij koppeltje, lachen, dansen, een grapje uithalen ... Altijd die misdaden, laat dat voor andere programma's" en "Deze 'Thuis' is me aan het verliezen en ik denk velen met mij", klinkt het ook nog.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws