Stopt 'Love Island' na dit seizoen? Viktor Verhulst krijgt opvallend nieuws uit onverwachte hoek TV en Radio
TV en Radio

Stopt 'Love Island' na dit seizoen? Viktor Verhulst krijgt opvallend nieuws uit onverwachte hoek

Stopt 'Love Island' na dit seizoen? Viktor Verhulst krijgt opvallend nieuws uit onverwachte hoek

Het was een korter dan gewoonlijk, maar gisteren kwam het seizoen van ‘Love Island’ al tot een einde. De laatste tijd deden heel wat geruchten de ronde dat deze vierde reeks ook wel eens de laatste zou kunnen zijn. Maar nu krijgt presentator Viktor Verhulst daar verrassend nieuws over.

Het kostte veel moeite om ‘Love Island 2023’ uit de grond te stampen. Er circuleerden zelfs geruchten dat men vanuit België in eerste instantie niet meer wilde meedoen, maar door de serieuze bezuinigingen - kleinere villa, korter seizoen, etc. - dit seizoen toch werden overhaalt. Bovendien komen er steeds minder aanmeldingen voor het programma.

Daarom lijkt ook de toekomst van het programma aan een zijden draadje te hangen. Of ‘Love Island’ volgend jaar terugkeert, daar bestaat intussen nog steeds geen duidelijkheid rond. Maar de kansen lijken wel gestegen! De kijkcijfers blijven namelijk om u tegen te zeggen. Meer nog, nog voor het seizoen afgelopen was, verpletterde de realityshow al het Streamz-record voor het aantal starts.

Record

Deze week volgden meer dan een miljoen kijkers de start van een aflevering, wat best een prestatie is als je weet dat ‘Love Island’ exclusief op Streamz te zien is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws