Stapt dit geliefde personage op bij 'Familie'? "Onverwachte exit" TV en Radio
TV en Radio

Stapt dit geliefde personage op bij 'Familie'? "Onverwachte exit"

Stapt dit geliefde personage op bij 'Familie'? "Onverwachte exit"

De trouwe ‘Familie’-kijkers moesten bij het begin van het nieuwe seizoen al meteen afscheid nemen van een van de personages. Elena (Ilse Uitterlinden) liet het leven toen ze met haar auto tegen een boom knalde. Maar zit er nu opnieuw een onverwacht vertrek aan te komen?

Anderhalf jaar geleden maakte Jools Jatta Janssens haar intrede in ‘Familie’ als Jamila. Momenteel timmert het personage volop aan haar modellencarrière. Maar zien we haar binnenkort uit de reeks verdwijnen, nu zij en Jelle (Maarten Cop) ook uit elkaar zijn? Op Instagram deelde de actrice nog niet zo lang geleden namelijk een opvallende update.

Jools stelde haar nieuwe, opvallend lichtere kapsel voor. De actrice ging van een donkerbruine naar een veel blondere krullenbol. We weten allemaal wat dat in soapland betekent. Kondigde Jools hiermee per ongeluk haar afscheid in ‘Familie’ aan?

Voorbode

“Is dit haar tijdelijke vakantielook, haar nieuwe coupe in het 33ste seizoen van ‘Familie’ of de voorbode van een onverwachte exit uit de serie?”, vraagt ook Dag Allemaal zich af. Dat valt voorlopig nog af te wachten.

Stapt dit geliefde personage op bij 'Familie'? "Onverwachte exit"
Jools' nieuwe look, Bron: Instagram (@joolsjanssens_)
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws