Smoorverliefde Erik Van Looy ziet zijn droom in vervulling gaan: "Ongelooflijk dat dit gebeurt" TV en Radio
TV en Radio

Smoorverliefde Erik Van Looy ziet zijn droom in vervulling gaan: "Ongelooflijk dat dit gebeurt"

Smoorverliefde Erik Van Looy ziet zijn droom in vervulling gaan: "Ongelooflijk dat dit gebeurt"

Erik Van Looy (61) is sinds enkele weken opnieuw te zien als presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Daarin gaat vanavond ook zijn grootste droom in vervulling.

Zo komt zijn idool, Antwerpkapitein Toby Alderweireld, langs bij 'De Slimste Mens ter Wereld'. "Toby heeft de mooiste goal ooit gemaakt en ik vind het ongelooflijk dat ik mijn eigen idool mag ontvangen", vertelt Erik Van Looy in Het Laatste Nieuws.

"Ik ben op de één of andere manier wel zenuwachtig", gaat hij verder. "Zijn sterke punten? Ik denk dat Toby heel goed naar het programma heeft gekeken en de regels goed beheerst. En zijn zwakke punten? Die zijn er niet, denk ik. Ik moet deze keer wel extra oppassen, omdat ik hem zo graag heb en zo blij ben met hem in de studio, dat als hij ‘Michael Jackson’ antwoordt terwijl we eigenlijk ‘Paul McCartney’ zoeken, dat ik dan niet zeg: ‘Ik reken het goed’", aldus Erik.

Verliefd

Vorige week onthulde Erik Van Looy ook al groot nieuws in de populaire quiz. Zo slaagde de Nederlandse Soundos erin om hem te doen bekennen dat hij niet langer single is. "Ja, ik ben verliefd", klonk het schoorvoetend. Erik Van Looy vormt momenteel namelijk een koppel met het 17 jaar jongere topmodel Anouck Lepère (44). De twee werden ook al meermaals in elkaars gezelschap gespot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws