'Slimste Mens'-revelatie Soundos El Ahmadi in de wolken nadat ze plots heuglijk nieuws te horen krijgt TV en Radio
TV en Radio

'Slimste Mens'-revelatie Soundos El Ahmadi in de wolken nadat ze plots heuglijk nieuws te horen krijgt

'Slimste Mens'-revelatie Soundos El Ahmadi in de wolken nadat ze plots heuglijk nieuws te horen krijgt

Maandag is het eindelijk zover: de finaleweken van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zijn aangebroken. Daarin zien we de beste kandidaten uit het voorbij seizoen terug om te streven naar de overwinning. Soundos El Ahmadi viel net uit de boot. Maar nu krijgt de Nederlandse fantastisch nieuws te horen.

Ook Soundos keert namelijk terug in de twee laatste weken van ‘De Slimste Mens’. Niet als kandidate, wel als jurylid. Waar de Nederlandse presentatrice en comédienne al vurig hoopte volgend jaar in de jury te mogen zetelen, komt haar grote droom nog voor het einde van het huidige seizoen uit. Donderdag 14 december neemt ze voor het eerst haar plekje achter de jurydesk in, naast Herman Brusselmans.

Uitzonderlijk kan je het wel noemen, in hetzelfde jaar deelnemen én als jurylid opdagen, maar heel verrassend is het niet. Soundos werd bij haar drie deelnames steeds meer door de Vlaming in de harten gesloten. De Nederlandse was ongetwijfeld dé revelatie van het 21ste seizoen. Zozeer zelfs dat haar comedyshows op Belgische bodem in een mum van tijd uitverkocht waren, en er intussen maar nieuwe data blijven bijkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws