Sean Dhondt aan de slag bij andere radiozender: "Fijn om weer in de studio te staan" TV en Radio
TV en Radio

Sean Dhondt aan de slag bij andere radiozender: "Fijn om weer in de studio te staan"

Sean Dhondt aan de slag bij andere radiozender: "Fijn om weer in de studio te staan"

Na zijn ontslag bij Qmusic afgelopen zomer heeft Sean Dhondt nog geen tijd gehad om stil te zitten. Niet alleen heeft hij een gloednieuwe single klaar, de presentator heeft ook verschillende tv-opnames achter de rug. Maar ook bij de radio blijkt Sean intussen weer aan de slag.

In juni dropte Qmusic een bommetje toen ze aankondigden dat Sean Dhondt na de zomer niet meer zou terugkeren op de radiozender. Ook de geliefde presentator zelf was geschrokken door zijn onverwachte ontslag. “Na de zomer is er geen plaats meer voor mij in het zendschema. Jammer, heel jammer - het voelt echt rot”, liet de radiostem weten op Instagram. “Eerlijk: ik had dit nog flink wat jaren willen doen.”

Toch zullen de fans hem niet lang moeten missen. Met z’n ysterieuze tv-opnames en nieuwe single laat Sean de showbizz niet achter zich. Meer nog, aandachtige luisteraars kunnen de presentator sinds kort weer op de radio horen. Sean is namelijk bij Joe aan de slag als nieuwe netstem. “Voor de mensen die niet weten wat dat is: ik spreek reclames in of dingen als ‘Dit zijn Sven en Anke’ of ’de Joe top 2000’ bijvoorbeeld. Als je een mannelijke stem hoort, ben ik het”, legt hij uit in HLN Showbits.

Voorjaar 2024

“Eén keer per week sta ik nog in de studio om dat in te lezen”, onthult Sean. “Je werkt zo mee aan het gezicht van de zender. Het is fijn om op die manier aanwezig te blijven op de radio, in afwachting van het verder presenteren.” De presentator heeft er dan ook nooit een geheim van gemaakt dat hij op nieuwe radioplannen broedt. “Ik ben hier en daar in gesprek om te zien wat de mogelijkheden zijn”, klinkt het. Sean heeft zelfs al een datum voor ogen: “Ik zou graag voorjaar 2024 weer aan de slag gaan als radio-dj.”

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws