Roel Vanderstukken opent eigen restaurant: dit zijn de gevolgen voor zijn rol in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Roel Vanderstukken opent eigen restaurant: dit zijn de gevolgen voor zijn rol in 'Familie'

Roel Vanderstukken opent eigen restaurant: dit zijn de gevolgen voor zijn rol in 'Familie'

Roel Vanderstukken heeft zijn leven een andere draai gegeven. De acteur besloot zijn grote droom na te jagen en opent morgen de deuren van zijn eigen restaurant. Maar betekent dat dat hij binnenkort ook uit ‘Familie’ verdwijnt?

Het zijn spannende tijden voor Roel Vanderstukken. Morgen verklaart hij zijn restaurant ‘Frans en Yvonne’ in Waarloos officieel voor geopend. “Mijn overgrootouders hadden een café en die voorliefde heeft er altijd ingezeten”, legt hij uit in Het Laatste Nieuws. “Als ik geen acteur was geworden, was de kans groot geweest dat ik in de horeca-wereld was terecht gekomen. Het is altijd een droom gebleven. Tot nu.”

Maar de fans van ‘Familie’ kunnen voorlopig nog even opgelucht ademhalen, Roel zal zelf (nog) niet achter de kookpotten staan. Daar heeft hij momenteel nog geen tijd voor. “Elke gaatje dat ik vrij heb in mijn agenda zal ik er te vinden zijn, maar momenteel heb ik het heel erg druk met andere projecten. Zo start mijn theatertour vrijdag”, vertelt de acteur.

Toekomstplannen

Benny verdwijnt dus niet uit de reeks. Maar komt daar binnenkort verandering in? Het is namelijk wel Roels plan om later ook zélf in het restaurant te staan. “Als ik over een paar jaar meer tijd zou hebben, hoop ik mee te draaien”, besluit hij. De acteur kan alleszins een potje koken. Herinner je je nog dat hij ooit het VTM-kookprogramma ‘2 Sterrenrestaurant’ won samen met collega Kürt Rogiers?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws