Om van achterover te vallen: zoveel betaalden de Verhulstjes voor hun luxecruise door Scandinavië TV en Radio
TV en Radio

Om van achterover te vallen: zoveel betaalden de Verhulstjes voor hun luxecruise door Scandinavië

Om van achterover te vallen: zoveel betaalden de Verhulstjes voor hun luxecruise door Scandinavië

We kunnen intussen al enkele weken weer genieten van het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. Momenteel vormt hun luxecruise door Scandinavië het decor voor de relaityreeks van Gert Verhulst en zijn kroost. Maar hoeveel geld moest de familie daarvoor bij elkaar rapen?

Een cruise van meer 300 meter lang, met plaats voor 6334 passagiers en 1700 bemanningsleden, met een heleboel chique restaurants en bars, vijf zwembaden, een waterpark, casino, bowling, theater, 4D-cinema en een buitenbioscoop. Luxe in overvloed dus, maar de Verhulstjes gaan nog een stapje verder. Gerts gezin geniet er van 24/7 butlerservice en een luxesuite met privé balkon.

Daar hangt natuurlijk een stevig prijskaartje aan. “De vakantie van De Verhulstjes kost zo'n 2.500 euro per persoon”, onthult Ralph Remkes, head of cruise van Sunweb, in Het Laatste Nieuws. Goed voor een totaal van 10.000 euro voor de hele familie dus. “En daar zijn de activiteiten aan land nog niet bij inbegrepen. Wanneer we ergens aanmeren, heeft de gast altijd de keuze: zelf erop uittrekken of een georganiseerde excursie doen. Maar daarvoor betaal je natuurlijk ook nog een extra bedrag. We hebben uitstappen in alle prijsklassen: die gaan van vijftig euro tot honderden euro’s.”

Sunweb

Voor de cruise in ‘De Verhulstjes’ werden Gert en zijn kroost wel gesponsord door Sunweb. “Het is gangbaar dat een mediabedrijf voor dit soort programma's samenwerkt met een reisorganisatie. Daar zijn heel wat voorbeelden van”, reageert Play Media. Dankzij de aandacht van de familie Verhulst zijn er trouwens aanzienlijk meer vakanties verkocht. Een win-winsituatie dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws