Om naar uit te kijken! Play4 lost eerste verrassende kandidaat voor nieuwe seizoen van 'Over De Oceaan' TV en Radio
TV en Radio

Om naar uit te kijken! Play4 lost eerste verrassende kandidaat voor nieuwe seizoen van 'Over De Oceaan'

Om naar uit te kijken! Play4 lost eerste verrassende kandidaat voor nieuwe seizoen van 'Over De Oceaan'

Goed nieuws voor de fans van ‘Over De Oceaan’. Na het succesvolle tweede seizoen vorig jaar vertrekken binnenkort opnieuw zes bekende Vlamingen op hun tocht over de Atlantische Oceaan. Dat grote nieuws mocht de eerste kandidate zelf bekendmaken.

In het vorige seizoen maakten Annelien Coorevits, James Cooke, Ella leyers, Élodie Ouédraogo, Gert Verheyen en Jonas Geirnaert nog de overtocht van meer dan 5.000 kilometer. In het nieuwe seizoen, dat binnenkort op Play4 te zien zal zijn, stapt niemand minder dan Celine Van Ouytsel mee aan boord. Dat vertelt de ex-Miss België zelf in ‘De Tafel van Gert’.

Wie naast Celine nog in de derde reeks te zien zal zijn, blijft nog een goed bewaard geheim. Maar opnieuw zullen zes BV’s zonder enige zeilervaring of hulp van buitenaf de Atlantische Oceaan oversteken, onder toeziend oog van kapitein Piet. “Ja, dat is echt back to basics, maar dat is goed voor mij”, denkt Celine erover. “Het is heel spannend. Ik heb nog nooit langer dan een halve dag op een boot gezeten”, lacht de ex-miss. Ook wanneer het derde seizoen op tv komt, is nog niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws