Oeps! Makers van 'Familie' verklappen per ongeluk grote spoiler: verrassing nu al uitgelekt TV en Radio
TV en Radio

Oeps! Makers van 'Familie' verklappen per ongeluk grote spoiler: verrassing nu al uitgelekt

Oeps! Makers van 'Familie' verklappen per ongeluk grote spoiler: verrassing nu al uitgelekt

De afleveringen van ‘Familie’ die nu op tv komen, zijn natuurlijk al een tijdje ingeblikt. Op de set van de soap lopen ze namelijk enkele weken voorop. En een opvallend zoekertje voor de opnames lijkt nu al meer te verklappen over een van de komende verhalen.

Op een website met zoekertjes voor figuranten is namelijk te zien dat ‘Familie’ momenteel op zoek is naar een baby van twee maanden. Meteen stof voor een heleboel speculaties, want in de reeks is maar één personage zwanger: Sam, gespeeld door Tinne Ceuppens. Zij verdween enkele weken geleden echter in alle stilte uit de soap. Zien we haar binnenkort dus nog eens terug?

Of zorgt Stefanie (Jasmijn Van Hoof) straks misschien voor een verrassing van formaat? Het personage maakt in het voorjaar namelijk haar comeback in de soap. Wie weet is ze wel zwanger of staat ze plots met een baby voor de deur. Al lijkt deze optie ons minder waarschijnlijk, aangezien haar vader Benny (Roel Vanderstukken) daar niet van op de hoogte zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws