Nu al plotwending bij 'Boer zkt Vrouw': boer stapt op en Dina Tersago stelt nieuwe boer voor TV en Radio
TV en Radio

Nu al plotwending bij 'Boer zkt Vrouw': boer stapt op en Dina Tersago stelt nieuwe boer voor

Nu al plotwending bij 'Boer zkt Vrouw': boer stapt op en Dina Tersago stelt nieuwe boer voor

VTM komt plots met zeer verrassend nieuws op de proppen. Nadat Dina Tersago eerder al zeven boeren - waarvan één in Zweden woont - voorstelde voor het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw', stelt ze nu ook een achtste boer voor. Een van de boeren die oorspronkelijk zou meedoen aan het programma, heeft de liefde namelijk al gevonden.

Op vrijdag 27 oktober stelt Dina Tersago om 22.35 uur, na 'The Voice Kids', nog een nieuwe boer voor aan de VTM-kijkers: de 30-jarige melkvee- en aardappelboer Thomas Leplae uit Vleteren. Manuel, de biodynamische landbouwer die in een volgend seizoen van 'Boer zkt Vrouw' op zoek zou gaan naar een partner, heeft ondertussen immers iemand leren kennen met wie hij een toekomst ziet. Enter Thomas, die wél nog een handje hulp kan gebruiken!

De West-Vlaamse Thomas droomt van een warm nest, eentje zoals waarin hij zelf is opgegroeid. Hij is een echte levensgenieter: hij gaat graag eens goed eten met een lekker glas wijn erbij, en als hij niet op de boerderij aan het werk is, is hij op stap met vrienden. Een vrouw met een kinderwens is een must, want Thomas droomt van “enkele kleine patatjes”.

100% klaar voor relatie 

Gezien zijn grote vriendenkring en uitgebreide sociaal leven, komt de speelse, vlotte melkveeboer wel meisjes tegen, maar vaak krijgt een relatie niet echt een kans omdat Thomas zodanig veel piekert of die vrouw wel in het boerderijplaatje zal passen. Hij hoopt dat 'Boer zkt Vrouw' die angst kan wegnemen, en meisjes op zijn pad kan brengen die voluit voor hem en de boerderij kiezen. Eén ding is immers duidelijk: Thomas is 100% klaar voor een relatie. Hij zoekt een meisje met pit en zin voor initiatief. Eentje die niet bang is om haar handen uit de mouwen te steken en bijvoorbeeld op termijn al eens wil helpen wanneer een koe moet bevallen.

Binnenkort zal Thomas het ouderlijk huis voor hem alleen hebben want hij plant de boerderij over te nemen. Maar “alleen wonen in zo’n groot huis is best wel spannend. Het is altijd gezelliger om met twee thuis te komen.” Mede daarom investeerde Thomas de voorbije jaren al sterk in automatisering van de boerderij. Nu nog een gezin, en zijn leven is compleet.

Manuel, die inmiddels de liefde gevonden heeft, is helemaal rechts te zien op de foto. 

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws