Nora Gharib maakt duidelijk hoe ze echt over 'The Voice'-collega Aaron Blommaert denkt TV en Radio
TV en Radio

Nora Gharib maakt duidelijk hoe ze echt over 'The Voice'-collega Aaron Blommaert denkt

Nora Gharib maakt duidelijk hoe ze echt over 'The Voice'-collega Aaron Blommaert denkt

Vrijdagavond kunnen we opnieuw bij VTM terecht voor een nieuwe aflevering van ‘The Voice Kids’. Dit jaar mochten we met Pommelien Thijs en Coely niet alleen twee nieuwe coaches verwelkomen, Nora Gharib en Aaron Blommaert leiden de wedstrijd vanaf nu in goede banen. Maar hoe goed klikt het echt tussen de twee nieuwe presentatoren?

Nora en Aaron vormen op het eerste gezicht een niet zo voor de hand liggend duo, maar het lijkt zeker en vast te werken. De twee kenden elkaar nog niet, maar ontdekten al snel genoeg raakvlakken. Zo acteren en presenteren ze allebei en namen ze zelf ooit deel aan een talentenjacht. “Bij de eerste opname voor 'The Voice Kids' zaten we samen in een gocart”, herinnert Nora zich in Dag Allemaal. “We begrepen meteen waarom ze ons hadden gematcht. ‘Dat komt goed', lachten we.”

“Laura (Tesoro, met wie Aaron 'Tien Om Te Zien' presenteert, red.), grapte dat ze zich ineens het vijfde wiel aan de wagen voelde, ze wou ook meedoen”, lacht Nora. “Ik snap dat”, knipoogt Aaron op zijn beurt. Dat zit duidelijk snor. Nochtans is er een groot leeftijdsverschil tussen de twee presentatoren. Nora is net 30 geworden, Aaron heeft 21 lentes op de teller staan. Toch merken ze daar naar eigen zeggen weinig van. “Ik bedenk me ineens dat het gek is dat er negen jaar tussen ons zit, dat voelt helemaal niet zo”, zegt Nora vol ongeloof.

Geen kind meer

“Ik voel me vijf jaar jonger dan mijn echte leeftijd. En jij bent geestelijk vijf jaar ouder, Aaron. Echt, jij bent zo'n oude ziel... We meet in het middle”, denkt de VTM-presentatrice erover. Ook voor Aaron speelt hun leeftijd duidelijk geen rol. “Drie jaar geleden bekeken de mensen mij nog als 'n baby, nu merk ik dat ze mij ineens volwassen vinden. Nu ja, ik ben begonnen bij 'Familie' toen ik 17 was, dan ben je basicly nog een kind. Nu vinden mensen dat ze serieuze gesprekken met mij kunnen voeren”, bedenkt hij zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws