Niet de slimste, wel de grappigste: "Deze kandidaat wordt volgend jaar jurylid in 'De Slimste Mens'" TV en Radio
TV en Radio

Niet de slimste, wel de grappigste: "Deze kandidaat wordt volgend jaar jurylid in 'De Slimste Mens'"

Niet de slimste, wel de grappigste: "Deze kandidaat wordt volgend jaar jurylid in 'De Slimste Mens'"

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is nog maar net van start gegaan of er wordt al druk gespeculeerd over het volgende. Nu al laaien de vermoedens hoog op dat we volgend jaar een nieuw gezicht mogen verwelkomen in de jury.

Na drie deelnames werd ze maandagavond helaas naar huis gespeeld, maar het Nederlandse fenomeen Soundos El Ahmadi heeft een stevige indruk achtergelaten met haar deelname aan ‘De Slimste Mens’. De kans dat we haar in de finaleweken nog terug zien is behoorlijk klein. Naar de overwinning kan Soundos dus hoogstwaarschijnlijk fluiten, maar misschien heeft haar deelname haar wél iets anders opgeleverd.

In de podcast ‘De Slimste Mens: The Morning After’ solliciteert de Nederlandse actrice en presentatrice namelijk openlijk om volgend jaar in de jury te zitten. “Laten we eerlijk zijn, ik moet volgend jaar gewoon in de jury gaan zitten”, steekt Soundos van wal. “De juryleden moesten niets doen toen ik er zat, ik nam het helemaal over. Graag gedaan trouwens”, grapt ze. “Jurylid is de volgende stap. Het interesseert me niet of Erik (Van Looy, red.) dat wil, ik kom gewoon sowieso.”

De grappigste mens ter wereld

Vast jurylid Sven De Leijer gaat alvast akkoord: “Volgens mij wordt ze inderdaad een jurylid. Ze heeft een van de strafste performances neergezet die ik de afgelopen jaren heb gezien bij een kandidaat. Ze is heel goed in on the spot niet alleen luid, maar ook nog eens grappig zijn.” Zien we Soundos volgend jaar dus terug in ‘De Slimste Mens’? Dan bereikt ze in ieder geval wel haar doel. “De slimste hoef ik niet te worden, maar ik zou wel graag de grappigste mens worden”, zei de Nederlandse vorige week namelijk nog in Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws