Nemen we binnenkort afscheid van Bob in 'Thuis'? Christophe Haddad openhartig over zijn toekomst in de soap TV en Radio
TV en Radio

Nemen we binnenkort afscheid van Bob in 'Thuis'? Christophe Haddad openhartig over zijn toekomst in de soap

Nemen we binnenkort afscheid van Bob in 'Thuis'? Christophe Haddad openhartig over zijn toekomst in de soap

Zo’n acht jaar geleden maakte Christophe Haddad zijn intrede in ‘Thuis’ als Bob Sleeckx, de rijinstructeur van Jana (Joy Anna Thielemans). Intussen groeide de acteur, die daarvoor nog te zien was in ‘Familie’, uit tot een deel van de vaste cast. Maar hoelang ziet hij zichzelf nog meedraaien in de populaire VRT 1-soap?

In de afgelopen acht jaar zag Christophe Haddad zijn personage 180 graden draaien. Van de stijve rijinstructeur, die nogal op zichzelf was, bloeide hij open tot de man van Tamara (Tine Priem) waar hij intussen een warm gezin mee opbouwde. Maar dat soort veranderingen is juist de reden waarom de job voor Christophe zo boeiend blijft. “Dat is voor mij dé uitdaging”, zegt hij daarover in de podcast ‘De Thuisploeg’.

“Ik geloof nooit dat iemand zomaar iemand is. Je groeit”, legt de acteur uit. “Ik wil niet dat - als ik hier nog lang zou zitten - mensen mij tegen dan exact hetzelfde zien als nu. Ik wil dat mijn personage blijft veranderen”, besluit hij. Wat meteen ook aantoont dat hij zijn personage op de lange termijn bekijkt.

Exit Bob?

Maar hoelang denkt Christophe nog in ‘Thuis’ te blijven? “Geen idee. Dat staat volledig open”, vertelt hij. “Ik ben daar ook niet zo mee bezig. Dat is al heel mijn leven zo: ik laat alles open, want dan kan ook alles gebeuren.” Concrete plannen voor zijn vertrek zijn er dus nog niet. “Volgens mij kunnen ze nog heel veel dingen doen met Bob. Ik zit in ieder geval nog boordevol ideeën”, besluit de ‘Thuis’-acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws