Na vertrek van Angèle (Lut Hannes): ook dit personage verdwijnt onverwacht uit 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Na vertrek van Angèle (Lut Hannes): ook dit personage verdwijnt onverwacht uit 'Thuis'

Na vertrek van Angèle (Lut Hannes): ook dit personage verdwijnt onverwacht uit 'Thuis'

Vorige week moesten de ‘Thuis’-kijkers compleet onverwacht afscheid nemen van Angèle. Na net geen 25 jaar kroop actrice Lut Hannes vrijdagavond nog een laatste keer in de huid van het geliefde personage. Maar haar vertrek is blijkbaar niet het enige.

Intussen zou ook Ron Cornet, die in maart vorig jaar zijn intrede maakte als Dirk, uit de populaire VRT 1-soap verdwenen zijn. Dat meldt Primo. Waar Angèle op cruise vertrok en Lut Hannes met toeters en bellen werd uitgezwaaid, zou Ron ‘Thuis’ in alle stilte vaarwel hebben gezegd.

Omdat zijn rol uitgespeeld was, keert Ron niet terug, wellicht een keuze van de makers dus. De laatste scène van Dirk, die we leerden kennen als de charmante crush van Simonneke (Marleen Merckx) en die daarna nog aanpapte met Rosa (Annick Segal), is intussen zelfs al uitgezonden.

Vertrek van Angèle

Ook het vertrek van Angèle kwam behoorlijk onverwacht. Lut Hannes heeft de makers zelf gevraagd om haar personage uit de reeks te schrijven, onder meer omdat ze minder en minder verhalen kreeg. “Maar zoals je weet, was ik een jaar uit de running door kanker (in 2019 keerde ze terug op het scherm, red.). Dan begin je na te denken…”, zei de actrice nog in Het Nieuwsblad. “Er zijn zoveel zinvolle dingen in het leven waarvoor ik amper tijd had. Ik ben bijna 70: wou ik nog jaren intensief acteren of een andere invulling geven aan mijn leven? Mijn man is op pensioen en reist graag. Soms ging hij zelfs alleen, nu kan ik meegaan”, besloot Lut.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws