Na Celine Van Ouytsel: ook deze populaire BV waagt zich aan deelname aan 'Over De Oceaan' TV en Radio
TV en Radio

Na Celine Van Ouytsel: ook deze populaire BV waagt zich aan deelname aan 'Over De Oceaan'

Na Celine Van Ouytsel: ook deze populaire BV waagt zich aan deelname aan 'Over De Oceaan'

Maandagavond maakte Celine Van Ouytsel groot nieuws bekend in ‘De Tafel van Gert’. Niet alleen kreeg ze de eer om het derde seizoen van ‘Over De Oceaan’ aan te kondigen, de voormalige Miss België gaat zelf ook mee aan boord van de Polygala om de grote plas over te steken. Intussen raakte ook de tweede kandidaat bekend.

Naast Celine Van Ouytsel heeft ook niemand minder dan Jeroom Snelders toegehapt voor het derde seizoen van ‘Over De Oceaan’. Dat mocht de cartoonist en tv-maker dinsdagavond verklappen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. “Ik kijk er wel naar uit om de Atlantische Oceaan over te steken en ben vooral benieuwd naar kapitein Piet en waarom iedereen hem zo noemt. Want eigenlijk heet die gewoon Dirk”, grapte Jeroom, die in de jury zat.

Van Annelien, die zich vorig jaar nog op de oceaan begaf, kreeg hij alvast de gouden raad om te allen tijde te “kotsen met de wind mee”. Een tip die Jeroom ongetwijfeld zal kunnen gebruiken tijdens de nakende oversteek en tocht van 5.000 kilometer. Zijn wederhelft Élodie Ouédraogo deed het hem al voor en nam in het tweede seizoen naast Annelien deel aan ‘Over De Oceaan’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws