Maureen Vanherberghen onthult échte reden van overstap naar MNM: "Dit miste ik bij Qmusic" TV en Radio
TV en Radio

Maureen Vanherberghen onthult échte reden van overstap naar MNM: "Dit miste ik bij Qmusic"

Maureen Vanherberghen onthult échte reden van overstap naar MNM: "Dit miste ik bij Qmusic"

Begin september ruilde Maureen Vanherberghen de studio van Qmusic in voor die van MNM, waar ze van maandag tot donderdag het nieuwe namiddagblok van 13.00 tot 16.00 uur presenteert. De radiostem heeft naar eigen zeggen geen seconde getwijfeld om toe te happen. Maar waarom liet ze haar job bij Q zo makkelijk schieten?

“Als je begint aan een nieuwe job is het altijd een beetje spannend omdat je nog geen routine hebt, dat moet je nog wat kweken”, vertelt Maureen Vanherberghen in Primo over de start bij MNM. “Je moet over verschillende dingen nadenken en alles gewoon worden. Het was een grote ontdekkingsreis. Het is als rijden met de dure auto van je schoonvader. Je wil echt niks voorhebben. Dat maakt het toch wel druk in je hoofd”, geeft ze toe.

Maar de radiostem heeft nog geen seconde spijt gehad van haar overstap naar MNM. Maar waarom is ze juist bij Qmusic vertrokken? “Elk jaar wordt door de bazen de puzzel gelegd en het schema ingevuld. Je kan wel een voorkeur uitdrukken, maar zij nemen uiteindelijk de beslissing”, legt Maureen uit. “Ik heb al radio gemaakt op elk moment van de dag”, maar nu wou de presentatrice toch het weekend vrij om tijd te maken voor haar dochtertje Nelle (2) met Sieg De Doncker.

Nieuwe fase

“Toen ik een fijn voorstel van MNM kreeg, heb ik niet getwijfeld. Een namiddagprogramma is ideaal. Ik zie dan zowel de ochtend-, de middag- als de avondploeg en zit dus middenin de actie”, besluit Maureen. “Bij Qmusic miste ik die dynamiek toch wat tijdens mijn weekendopdracht.” VRT is voor de radiostem natuurlijk ook geen onbekend terrein. “Ik blijf er copresentatrice van 'Vlaanderen Vakantieland'. MNM matcht nu beter met de fase waarin ik mij in mijn leven bevind”, aldus de presentatrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws