Martine Jonckheere doet opvallend boekje open over 'De Verraders': "Dat hebben ze op tv niet getoond" TV en Radio
TV en Radio

Martine Jonckheere doet opvallend boekje open over 'De Verraders': "Dat hebben ze op tv niet getoond"

Martine Jonckheere doet opvallend boekje open over 'De Verraders': "Dat hebben ze op tv niet getoond"

Alle pijlen waren zondagavond gericht op Charlotte Van Brabander in ‘De Verraders’. En toch glipte ze door de mazen van het net en werd bondgenoot Hendrik Vos verbannen. Mede door de verrassende ommekeer bij Martine Jonckheere. Maar hoe is het toch zo ver kunnen komen? De 66-jarige actrice speelt open kaart.

Al haar geld had ze op Charlotte Van Brabander gezet. Martine Jonckheere had het dus bij het rechte eind. Toch besloot ze last minute haar maatje Hendrik Vos te verbannen aan de ronde. Consternatie alom bij de kijkers. “Ik word er constant over aangesproken, maar je moet het volledige verhaal kennen”, steekt de voormalige ‘Familie’-actrice van wal in HLN Showbits.

“Toen het rondetafelgesprek van start ging, kwam Hendrik met een betoog dat hij eruit wilde. Ik viel compleet uit de lucht, hij had me niet verwittigd”, legt Martine uit. “Hij wilde weg. Hij wilde nog een dagje qualitytime in de B&B (zoals je kan zien in ‘Het Uur van de Waarheid’ op VTM, red.) met z’n maatje Jelle Beeckman, wat ik volledig begreep. Dat is de reden waarom ik op hem stemde”, schept ze duidelijkheid. “Dat is alsof iemand vraagt om euthanasie: je wil die mens uit zijn lijden verlossen.”

Geknipt

“Maar als ze dat niet uitzenden, ben ik de pineut”, bedenkt de actrice zich. Dat de kijkers dat moment niet hebben meegekregen, was voor Martine een even grote verrassing. “Maar de ronde tafel duurt zo’n twee uur. Ze kunnen natuurlijk niet alles uitzenden, ze hebben hier en daar moeten knippen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws