Marie Verhulst doet wel erg opvallende onthulling over 'De Verhulstjes': "Hoeft echt niet voor mij" TV en Radio
TV en Radio

Marie Verhulst doet wel erg opvallende onthulling over 'De Verhulstjes': "Hoeft echt niet voor mij"

Marie Verhulst doet wel erg opvallende onthulling over 'De Verhulstjes': "Hoeft echt niet voor mij"

Op 5 november gaat het gloednieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' van start op Play4. In Het Laatste Nieuws doet Marie Verhulst nu opvallende onthulling over het realityprogramma rond haar gezin.

Allereerst verklapt ze al wat meer over wat er in het nieuwe seizoen te gebeuren staat. "In deze reeks trekken we naar een camping in Zuid-Frankrijk", vertelt Marie. "Een plek vol nostalgie voor papa. Hij bezocht die als kind altijd." Maar ze gaan ook op cruise in het Noorden. "Daar hebben wij écht prachtige dingen gezien. Ik hoop dus dat het net zo mooi overkomt op tv als dat wij het allemaal ervaren hebben."

Zo bekijkt Marie de afleveringen nooit op voorhand. De dochter van Gert Verhulst ziet zichzelf namelijk niet graag op beeld. "Ik heb nog geen aflevering gezien", bekent Marie. "Daarnet vroeg een fotograaf nog of ik wilde kijken naar de foto’s die hij van me maakte met Samson. Nee, dat hoeft echt niet voor mij. Ik laat alles gewoon een beetje gebeuren", aldus Marie.

Niet vergaderd

Vooraf worden de nieuwe seizoenen van 'De Verhulstjes' ook niet besproken bij hen thuis. "Er wordt bij ons thuis niet vergaderd over nieuwe seizoenen. Ik verneem het gewoon. Voor mij is dat allemaal oké", besluit het baasje van Samson.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws