Makers van 'Familie' laten opvallende steek vallen: "Hoe is dat mogelijk?" TV en Radio
TV en Radio

Makers van 'Familie' laten opvallende steek vallen: "Hoe is dat mogelijk?"

Makers van 'Familie' laten opvallende steek vallen: "Hoe is dat mogelijk?"

Ze mogen in soapland nog zo hun best doen om zo dicht mogelijk tegen de realiteit aan te leunen, maar een foutje is snel gebeurd. Kort na een grote onoplettendheid in ‘Thuis’, wijzen de kijkers nu ook de makers van ‘Familie’ op een blunder.

In ‘Thuis’ kreeg Lowie (Mathias Vergels) onlangs bezoek van een fotograaf voor een newborn shoot met z’n dochtertje Polly, nog geboekt door Paulien (Tina Maerevoet). Haar personage stierf echter in december 2022 nét nadat ze te horen kreeg dat draagmoeder Tamara (Tine Priem) zwanger was. “Van een olifant in een porseleinwinkel gesproken. Die newborn fotoshoot is vastgelegd vóór Tamara zwanger was? Raar”, merkte een fan al op op Facebook.

Maar de aandachtige kijkers hebben nu ook in ‘Familie’ een grote fout ontdekt. Ook de scenaristen van hun favoriete soap zijn even de mist ingegaan. “Dat appartement van Hanne (Margot Hallemans, red.) en Quinten (Maxime De Winne, red.) was toch aangekocht en haar eigendom? Hoe kan Hanne de huur dan opgezegd hebben en Veronique (Sandrine André, red.) het huurcontract overgenomen hebben?”, vraagt een aandachtige kijker zich af op een ‘Familie’-fansite.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws