Maakt na Stefanie ook Robyn haar comeback? Actrice Jits Van Belle laat zich verrassend uit over terugkeer in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Maakt na Stefanie ook Robyn haar comeback? Actrice Jits Van Belle laat zich verrassend uit over terugkeer in 'Familie'

Maakt na Stefanie ook Robyn haar comeback? Actrice Jits Van Belle laat zich verrassend uit over terugkeer in 'Familie'

De week begon met heuglijk nieuws voor de trouwe fans van ‘Familie’. Twee jaar na haar exit doet Jasmijn Van Hoof binnenkort haar herintrede als Stefanie in hun favoriete soap. Maar een heleboel fans hopen nog steeds vurig dat ze ook Robyn nog eens te zien zullen krijgen. Maar hoe denkt actrice Jits Van Belle daar zelf over?

Ruim twee jaar geleden moesten de ‘Familie’-fans na amper vier jaar al afscheid nemen van het geliefde personage Robyn, de dochter van Jenny (Hilde Van haesendonck) en ex-vriendin van Benny (Roel Vanderstukken). De stoere security-agente wordt tot op vandaag gemist door de fans. Maar ook voor de actrice zelf kwam haar vertrek hard aan. “Dat was zeker slikken”, bekent Jits Van Belle in HLN Showbits.

“Maar ik ben iemand die positief probeert te zijn en probeerde het toen als een kans te zien om niet te lang in hetzelfde te blijven plakken”, klinkt het nu optimistisch. “Pas op, ik zou langer gebleven zijn mochten ze toen verhalen blijven schrijven zijn voor mijn personage”, verduidelijkt Jits. “Maar het leven loopt nu eenmaal zoals het loopt. Als acteur weet je dat, projecten zijn vergankelijk.” Toch staat de deur van de actrice na twee jaar nog steeds op een kier.

Comeback?

“Ze mogen mij altijd bellen om terug te komen”, wil Jits gerust toegeven. Of dat ooit zal gebeuren, valt nog af te wachten. Maar wie de actrice miste op het scherm, heeft geluk. Jits speelt namelijk mee in het nieuwe seizoen van ‘De buurtpolitie’. Misschien worden de makers van ‘Familie’ er nog eens aan herinnerd hoeveel de voormalige soapactrice in haar mars heeft, als ze haar in de rol van politieagente zien. “Wie weet. Beide reeksen worden door hetzelfde productiehuis gemaakt”, aldus Jits.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws