Maakt ex-'Thuis'-gezicht Lut Hannes de overstap naar 'Familie'? "Ik heb mijn cv rondgestuurd" TV en Radio
TV en Radio

Maakt ex-'Thuis'-gezicht Lut Hannes de overstap naar 'Familie'? "Ik heb mijn cv rondgestuurd"

Maakt ex-'Thuis'-gezicht Lut Hannes de overstap naar 'Familie'? "Ik heb mijn cv rondgestuurd"

Er is al veel inkt over gevloeid, maar het kwam dan ook als een grote verrassing: Lut Hannes is gestopt bij ‘Thuis’. Na bijna 25 jaar is Angèle uit de populaire VRT 1-soap verdwenen. Maar gaat de actrice, die nog lang niet aan stoppen met acteren denkt, straks aankloppen bij de concurrentie?

Lut Hannes mag vorige week dan wel uit ‘Thuis’ verdwenen zijn, acteren is en blijft haar lang leven. Er volledig de brui aan geven staat dan ook nog niet in haar woordenboek. “Oh neen, zeker niet. Ik wil er de komende jaren nog uithalen wat erin zit”, denkt de actrice erover in Primo. “De dag nadat ik mijn laatste scène heb gedraaid bij ‘Thuis’, half augustus was dat, ben ik op het internet productiehuizen gaan verkennen. Ik heb mijn cv rondgestuurd en kenbaar gemaakt dat ik weer beschikbaar ben”, onthult ze zelfs.

Lut droomt ervan om nog rollen te strikken in allerhande fictie. Maar wat als ‘Familie’, de grote concurrent, haar zou contacteren? Dan zou ze vriendelijk bedanken. “Neen, ik ga me nu niet meer engageren voor een soap. Dat is een te groot engagement”, heeft de actrice duidelijk besloten. “Dat zou onlogisch zijn: een soap verlaten om in een andere te gaan acteren. Maar ik ben en blijf een actrice, dus ik wil wel nog spelen.”

Angèle

Bovendien blijft Angèle Backx, haar rol in ‘Thuis’, voor altijd een deel van haar. Mochten ze Lut daar bellen om een tijdelijke comeback te maken, zou ze dan ook geen seconde twijfelen. “Natuurlijk. Mijn hart ligt bij Angèle. Met veel plezier”, besluit de actrice. “Maar voor eventjes dan. Ik ben ook in de beste verstandhouding vertrokken, dus ik zie geen enkele reden om de mensen van 'Thuis' dat plezier dan niet te gunnen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws