Lut Hannes na plotse afscheid bij 'Thuis': "Ontgoocheld dat ik dit niet sneller heb ingezien" TV en Radio
TV en Radio

Lut Hannes na plotse afscheid bij 'Thuis': "Ontgoocheld dat ik dit niet sneller heb ingezien"

Lut Hannes na plotse afscheid bij 'Thuis': "Ontgoocheld dat ik dit niet sneller heb ingezien"

Waar vele fans al voor vreesden, is realiteit geworden. Na haar breuk met Eddy (Daan Hugaert) is Angèle (Lut Hannes) uit ‘Thuis’ vertrokken. Na bijna 25 jaar gaf actrice Lut Hannes (69) er zelf de brui aan. Toch was haar afscheid bijzonder emotioneel.

Voor de vierde keer al trok Lut Hannes vrijdagavond de deuren van ‘Thuis’ achter zich dicht. “Toen ik in 1999 werd aangenomen, zeiden de producers dat ik een va-et-vientpersonage was”, vertelt de actrice in Het Nieuwsblad. “Ik wist zelfs niet wat dat betekende. Het kwam erop neer dat Angèle na drie maanden weer weg was, maar later geregeld opnieuw opdook.”

Helaas is Angèles exit deze keer wel definitief. Daar had Lut ook zo haar redenen voor. Eind augustus werd uiteindelijk haar laatste scène ingeblikt. “Zo’n mooie dag”, herinnert de actrice zich. “Ik was zelfs ontgoocheld in mezelf dat ik niet vlugger had ingezien dat ze me bij ‘Thuis’ zo graag zien. Zoveel lofbetuigingen die ik kreeg.” Of er ook tranen hebben gevloeid? Dat niet. “Ik was voorbereid, ik heb niet staan bleiten. Maar ik was ontroerd door die blijk van waardering”, aldus Lut.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws