Loopt zijn huwelijk met Fleur op de klippen? Verontrustend nieuws uitgelekt over Alexander uit 'Blind Getrouwd' TV en Radio
TV en Radio

Loopt zijn huwelijk met Fleur op de klippen? Verontrustend nieuws uitgelekt over Alexander uit 'Blind Getrouwd'

Loopt zijn huwelijk met Fleur op de klippen? Verontrustend nieuws uitgelekt over Alexander uit 'Blind Getrouwd'

Om van verliefdheid te spreken is het nog veel te vroeg, maar Fleur en Alexander smijten zich wel volledig voor een goede afloop in ‘Blind Getrouwd’. Of moeten we misschien nog niet te hard van stapel lopen? Alexander komt namelijk met opmerkelijk nieuws naar buiten, dat ons toch aan het denken zet.

Voor Alexander in het ‘Blind Getrouwd’-avontuur stapte, woonde hij samen met enkele huisgenoten, zoals we in de eerste aflevering al konden zien. Dat cohousen heeft hij intussen verrassend genoeg opgegeven. Om een stekje te zoeken met Fleur? Daar lijkt het niet op.

“Ik kocht ondertussen een appartement in Brussel”, onthult de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat in Flair. “Cohousing was een leuke ervaring, maar ik ben 28 dus ik wil mijn eigen nestje zodat ik wat meer op mijn gemak ben en ook eens vrienden kan uitnodigen zonder dat te moeten aftoetsen met roomies”, legt Alexander uit. Nog geen liefdesnestje met Fleur dus. Moeten we onze hoop op een goede afloop nu al opbergen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws