Loopt het slecht af tussen Emma en Emile? 'Blind Getrouwd'-kandidate verklapt per ongeluk meer TV en Radio
TV en Radio

Loopt het slecht af tussen Emma en Emile? 'Blind Getrouwd'-kandidate verklapt per ongeluk meer

Loopt het slecht af tussen Emma en Emile? 'Blind Getrouwd'-kandidate verklapt per ongeluk meer

Emma en Emile kenden - net zoals de andere drie koppels - een vliegende start in ‘Blind Getrouwd’. Maar maandagavond zagen we ineens de eerste barsten opduiken in hun huwelijk. Zo had Emile er moeite mee dat Emma ’s ochtends zo lang voor de spiegel staat, iets wat hij meermaals opnieuw oprakelde, ook in groep. En dat betekent geen goed nieuws.

De verrassende uitspraken van Emile hebben Emma meer gekwetst dan ze had verwacht. “Ik was op m'n tenen getrapt, dat geef ik gerust toe”, zegt de ‘Blind Getrouwd’-kandidate in TV-Familie. “Voor mij leek dit een heel normale aanpassing voor elk beginnend stel. Maar wat vooral woog, was dat Emile en ik dit privé al hadden besproken. Hij leek me af te schilderen als een enorme diva die urenlang in de badkamer doorbrengt”, bijt ze van zich af. “Terwijl ik dacht dat ik als vrouw de normale, gemiddelde tijd nodig heb om me klaar te maken.”

“Het zorgde er gewoon voor dat ik me plots niet zo goed voelde. Door er zo over door te gaan, ben ik beginnen piekeren. Ik ben me wat op het negatieve blijven focussen”, biecht Emma op. En dat betekent in ‘Blind Getrouwd’ meestal niet veel goeds. Zonder dat Emile het zo bedoeld had, zadelde hij zijn kersverse echtgenote op met een slecht gevoel. “Ik begreep niet waarom hij daar zo'n groot spel van maakte. Ik zat dus met wat twijfels…”, klinkt het. En eens de twijfel opsteekt bij Emma, is het moeilijk voor haar “om verder in die persoon of relatie te investeren.”

Water bij de wijn

“Ik heb Emile gezegd dat ik water bij de wijn wilde doen, maar dat ik mezelf niet zou veranderen. Voor mij was het een akkefietje, maar doordat Emile er zo over doorging, leek het voor hem echt wel meer te zijn”, bedenkt Emma zich. Heel goed klinkt het dat niet voor het verdere verloop van hun verhaal? Loopt het dan toch slecht af tussen het pas gehuwde koppeltje? Emma benadrukt in ieder geval dat ze het nog een kans zal geven.

“Ik wist dat dit moment zou blijven nazinderen. Oftewel zou deze lastige situatie een trend zetten, of anders zou dit akkefietje ons op de één of andere manier dichter bij elkaar brengen. Ik keek er alleszins nog naar uit om te gaan samenwonen en verder te ontdekken wat onze raakvlakken zijn”, denkt de kandidate erover. “Emile is zo'n zachte en respectvolle man. Ik wilde hem absoluut nog niet opgeven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws