Loopt het dan toch niet goed af voor Emma en Emile uit 'Blind Getrouwd'? "Gevoelens blijven uit" TV en Radio
TV en Radio

Loopt het dan toch niet goed af voor Emma en Emile uit 'Blind Getrouwd'? "Gevoelens blijven uit"

Loopt het dan toch niet goed af voor Emma en Emile uit 'Blind Getrouwd'? "Gevoelens blijven uit"

Op maandag 20 november zei zowel Emma als Emile 'ja' tijdens het beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd'. TV Familie kon Emma spreken voor een uitgebreid interview en daarin geeft ze toe dat er eigenlijk nog geen gevoelens zijn.

In tegenstelling tot de kijkers was Emma er wel van overtuigd dat Emile ook 'ja' zou zeggen tijdens het beslissingsmoment. "Dat gevoel had ik, ja. Al hing mijn eigen beslissing daar niet van af. Omdat ik die diepe connectie echt voelde. Ja, ik zou teleurgesteld zijn geweest, mocht Emile 'nee' hebben gezegd", vertelt ze in TV Familie.

Maar van echte gevoelens is er helaas nog geen sprake. "Het beslissingsmoment was voor ons hét sein om de zoektocht naar diepere gevoelens voor elkaar verder te ondernemen. Want die blijven voorlopig toch nog uit ...", bekent Emma. "Van verliefdheid was er tijdens het beslissingsmoment geen sprake."

Op z'n minst proberen

Toch vond Emma dat niet nodig om getrouwd te blijven. "Ik begrijp dat het vreemd klinkt, maar de sterke connectie vond ik op dat moment zo belangrijk. En door te blijven lachen en mooie momenten te delen, hoop ik op het ontstaan van echte liefde. Al biedt dat geen garantie op een lang huwelijk. Maar we kunnen het op z'n minst proberen", besluit Emma.

Inmiddels dateren de opnames al van afgelopen zomer. Hoe het afloopt met Emma en Emile krijg je dan ook in de volgende 'Blind Getrouwd'-aflevering te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws