Liliane Saint-Pierre (74) maakt komaf met donkere periode: "'De Verraders' was voor mij een vlucht" TV en Radio
TV en Radio

Liliane Saint-Pierre (74) maakt komaf met donkere periode: "'De Verraders' was voor mij een vlucht"

Liliane Saint-Pierre (74) maakt komaf met donkere periode: "'De Verraders' was voor mij een vlucht"

Zondagavond moest Liliane Saint-Pierre tot haar grote spijt haar koffers pakken in ‘De Verraders’. Haar vertrek was bijzonder emotioneel, de reden van haar tranen dubbel zo hard.

“Toen ik vorig jaar gevraagd werd om deel te nemen aan ‘De Verraders’ was ik erg verrast”, vertelt Liliane Saint-Pierre in Het Laatste Nieuws. “Maar ik heb geen seconde getwijfeld om mee te doen. Ik was een grote fan van het eerste seizoen en dacht toen al: ‘Wauw, dat ziet er tof uit.’” Bovendien kwam de vraag op het geknipte moment in haar leven. De zangeres had namelijk net een zware periode achter de rug.

“Eerst was mijn mama overleden en nadien mijn stiefpapa. Ik woonde de laatste drie jaar bij hen in om hen te verzorgen en was na hun overlijden terug naar mijn eigen woning verhuisd. Maar ik vond er mijn draai niet en liep er met mijn hoofd tegen de muren”, herinnert Liliane zich. “Ik moest echt weer leren om opnieuw alleen te zijn.” Het werd er alleen maar slechter op toen ze niet veel later ook nog eens inbrekers over de vloer kreeg. “Die hadden heel mijn huis overhoop gehaald en waren er met mijn juwelen vandoor. Ik droeg die zelden, maar het waren wel familiestukken met een grote waarde voor mij”, aldus de zangeres.

Vlucht

“Net toen ik in die emotionele dip zat, belden ze me voor ‘De verraders’. Perfect getimed. Misschien zag ik mijn deelname wel als een vlucht voor mij. Ik had nood aan nieuwe ontmoetingen en avontuur. En daar heb ik met volle teugen van genoten”, besluit ze. Maar dat ze zo emotioneel zou zijn bij haar vertrek, had de zangeres nooit voorspeld. “Ik had niet verwacht dat ik zo geëmotioneerd zou reageren. Maar na een paar dagen ga je je sowieso aan iedereen hechten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws