Laurens (34) deelt erg droevig nieuws na 'Down The Road' TV en Radio
TV en Radio

Laurens (34) deelt erg droevig nieuws na 'Down The Road'

Laurens (34) deelt erg droevig nieuws na 'Down The Road'

Een nieuw seizoen van ‘Down The Road’ betekent ook een hoop nieuwe gezichten op ons scherm. Maar opnieuw slaagde Dieter Coppens erin om een leuke bende bij elkaar te zoeken die het goed met elkaar kon vinden. Al deelt de 34-jarige Laurens nu minder leuk nieuws over zijn reisgenoten.

De 34-jarige Laurens uit Kortrijk, die we eerder al eens zagen verschijnen in het VTM-programma ‘Cupido Ofzo’, sprong een gat in de lucht toen hij hoorde dat hij met ‘Down The Road’ opnieuw op het scherm zou komen. “Ik was echt superblij! Het was voor mij een grote verrassing”, vertelt hij in TV-Familie. “Ik had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen doen.”

Maar ook Dieter en de medekandidaten mochten zich gelukkig prijzen met Laurens als reisgezel. De West-Vlaming zorgde steeds voor de nodige ambiance in de groep. “Dieter en ik komen goed overeen. Net als ik houdt hij van de natuur en van grapjes maken”, glundert hij. Maar ook met de rest was er meteen een klik. “Dat ging heel goed, ja. We zijn allemaal vrienden geworden”, zegt Laurens met de hand op het hart. “Het was echt een geweldig groepje. Maar met Rebecca en Evert kwam ik het best overeen.”

WhatsApp

Helaas is het contact met zijn reisgenoten intussen wat verwaterd. Elkaar terugzien verloopt niet zo gemakkelijk als gehoopt. “Ik zie hen niet zo vaak, spijtig genoeg. Omdat ik nogal ver van de rest woon”, haalt Laurens zijn schouders op. “Maar we houden dus wel contact online, via WhatsApp en Messenger.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws