Kristel Verbeke pakt plots uit met verrassend nieuws: "Het was lastig om dit te verzwijgen" TV en Radio
TV en Radio

Kristel Verbeke pakt plots uit met verrassend nieuws: "Het was lastig om dit te verzwijgen"

Kristel Verbeke pakt plots uit met verrassend nieuws: "Het was lastig om dit te verzwijgen"

Kristel Verbeke is in de zevende hemel. Op sociale media deelt de voormalige K3-zangeres schitterend nieuws. Nu ‘Geld gezocht’ met Kamal Kharmach op zijn einde gekomen is, hoeven we de presentatrice namelijk niet lang op het scherm te missen.

Op Instagram komt Kristel Verbeke met een verrassing van formaat. “Altijd lastig om zo lang te moeten zwijgen maar eindelijk mag ik het delen…”, kondigt ze aan. ‘Zorgen voor mama’ keer namelijk terug op VRT 1, en sneller dan verwacht! Op dinsdag 12 december zien we Kristel al terug.

“Al het derde seizoen dat ik de verhalen van gezinnen in armoede breng. Dit jaar heb ik er ook heel bewust voor gekozen om twee jongeren 6 maanden lang te volgen”, licht de presentatrice al een tipje van de sluier op. “En uiteraard zijn Joost en Claudia opnieuw op post. Maar we krijgen de hulp van Fatih!” Iets om naar uit te kijken dus!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws