Kijkers van 'James De Musical' stellen zich vragen na aflevering met Tom Waes: "Waar was hij?" TV en Radio
TV en Radio

Kijkers van 'James De Musical' stellen zich vragen na aflevering met Tom Waes: "Waar was hij?"

Kijkers van 'James De Musical' stellen zich vragen na aflevering met Tom Waes: "Waar was hij?"

Het derde seizoen van 'James De Musical' op Play4 is spectaculair van start gegaan met Tom Waes als eerste gast. James Cooke onthulde aan Het Laatste Nieuws dat het een uitdaging was om Waes voor de show te winnen.

Ondanks aanvankelijke weigeringen, stemde Waes uiteindelijk toe, overtuigd dat hij niet belachelijk gemaakt zou worden. De aflevering was een succes, vol boeiende verhalen en emotionele momenten.

Waes uitte zijn dankbaarheid: "'Sorry dat ik zo lang heb getwijfeld, ik vond het een prachtige avond." Cooke prees Waes op Instagram, noemend hem een noodzakelijkheid in ieders leven. Fans reageerden enthousiast, met complimenten over de schoonheid en afwerking van het programma.

Er waren wel veel vragen over de afwezigheid van Pascal Braeckman, de vaste geluidsman van Waes en een goede vriend. Er was echter een goeie reden voor zijn afwezigheid. Braeckman was aan het werk, maar blijft avonturen met Waes beleven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws