'Kampioenen'-acteur Marijn Devalck komt met verrassing van formaat: "Terug op het scherm" TV en Radio
TV en Radio

'Kampioenen'-acteur Marijn Devalck komt met verrassing van formaat: "Terug op het scherm"

'Kampioenen'-acteur Marijn Devalck komt met verrassing van formaat: "Terug op het scherm"

Naast de wekelijkse herhalingen van ‘FC De Kampioenen’ kunnen we Marijn Devalck binnenkort opnieuw op het scherm verwelkomen. De acteur krijgt namelijk zijn eigen bierprogramma op kookzender njam!

In ‘Marijn zijn merk’, een leuke toespeling op Balthasar Boma’s typische slagzin “Pascalleke, mijn merk” uit ‘FC De Kampioenen’, trekt Marijn Devalck van brouwerij naar brouwerij. Niet alleen om het glas de heffen en verschillende biertjes te proeven, de gepassioneerd bierliefhebber - zoals hij zichzelf noemt - krijgt er ook een rondleiding en gaat op zoek naar de geschiedenis, verhalen en geheimen achter de drank. Kortweg: “Een ode aan bier en hun makers.”

“Ons land staat bekend om z’n biercultuur, dus ik zou zeggen: laat ons samen op verkenning gaan in ons prachtige bierland”, klinkt het bij de ‘Kampioenen’-acteur in een filmpje op zijn Instagram. “Binnenkort de eerste afleveringen van ‘Marijn zijn merk’ op njam!”, laat Marijn nog weten onder de video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws