Joris Hessels zwijgt niet langer over 'De expeditie: Groenland': "Ik heb serieus gevloekt en geweend" TV en Radio
TV en Radio

Joris Hessels zwijgt niet langer over 'De expeditie: Groenland': "Ik heb serieus gevloekt en geweend"

Joris Hessels zwijgt niet langer over 'De expeditie: Groenland': "Ik heb serieus gevloekt en geweend"

Vanaf 8 januari kan je genieten van het langverwachte ‘De expeditie: Groenland’ op Play4. Joris Hessels waagde zich als één van de acht bekende Vlamingen aan een heuse trektocht door het ijskoude Groenland. In ‘De Tafel van Gert’ laat de acteur en presentator zich nu verrassend uit over het avontuur.

Binnenkort trakteert Play4 de kijker op ‘De expeditie: Groenland’ waarin acht BV’s, Pommelien Thijs, Viktor Verhulst, Tine Embrechts, Joris Hessels, Lynn Van Royen, Sven Mary, Jinnih Beels en Average Rob, op een trektocht vertrekken van 160 kilometer door een desolaat en ongerept gebied, waar het bovendien tot min 40 graden kan worden.

Tine Embrechts zou geen seconde twijfelen om opnieuw deel te nemen. “Het was het vreselijkste, maar ook het mooiste wat ik ooit gedaan heb. Ik zou het zo opnieuw doen”, besluit ze in ‘De Tafel van Gert’. Joris Hessels daarentegen zou vriendelijk bedanken. “Ik zou iedereen aan de luchthaven afzetten, maar niet opnieuw meegaan”, denkt de ‘Radio Gaga’-presentator erover. “Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Ik had het voor geen geld van de wereld willen missen. Maar een tweede keer, nee. Ik heb serieus van gevloekt en geweend”, weet Joris te vertellen.

Kan je niet wachten tot 8 januari? ‘De expeditie: Groenland’ is nu al te zien op Streamz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws